English

KK Partizan NIS

Sreda, 10.03.2021 (20:30)

  • VS

Sreda, 10.03.2021 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
13.11.2020 · 11:48

Klasik u Zagrebu: Crno-beli gostuju u "Draženovom domu"

U sedmom kolu ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će u KC "Dražen Petrović" odmeriti snage sa Cibonom. Utakmica je na programu u subotu, 14. novembra od 17 časova. 

Klasik u Zagrebu! U 7. kolu ABA j.t.d. lige, košarkaši Partizana NIS će u subotu, 14. novembra odmeriti snage sa Cibonom. Utakmica u KC "Dražen Petrović", na programu je od 17 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. U dosadašnjem toku prvenstva, Cibona ima učinak od dve pobede i četiri poraza, dok crno-beli imaju učinak 3:3. 

Pred duel u Zagrebu, trener Partizana NIS, Sašo Filipovski kaže: 

"Cibona ima dobrog, iskusnog trenera, koji veoma dobro radi svoj posao. U ekipi imaju mnogo mladih i perspektivnih igrača. Igraju vrlo brzu košarku, u napadu koriste mnogo 'pik end rola' sa velikom širinom. Poštujemo ih i spremamo se maksimalno za njih, sa velikim oprezom i koncentracijom", poručio je Filipovski. 

Krilo crno-belih Nemanja Dangubić, pred sutrašnji klasik kaže: 

"Veoma važna utakmica je pred nama. Cibona ima mladu ekipu, koja shodno tome igra veoma brzo i ume da bude jako nezgodna kada utakmica uđe u ritam koji im odgovara. Mi smo imali nenadanu pauzu u Evrokupu koju smo iskoristili za trening i pripremu sutrašnje utakmice. Verujem da uz dobru i koncentrisanu igru možemo da se u Beograd vratimo sa pobedom", izjavio je Dangubić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)