English

KK Partizan NIS

Sreda, 03.03.2021 (20:00)

  • VS

Sreda, 03.03.2021 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
10.11.2020 · 09:54

Parni valjak u sredu gostuje Veneciji

U sedmom kolu 7Days Evrokupa, Partizan NIS gostuje Veneciji, a meč je na programu od 20 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1. 

U sredu, 11. novembra, košarkaši Partizana NIS igraju meč sedmog kola 7Days Evrokupa u kome gostuju Veneciji, a utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1.

Crno-beli bili su domaćini ekipi iz Italije u drugom kolu takmičenja, kada su u Hali sportova „Ranko Žeravica“ zabeležili pobedu rezultatom 95:73. Utakmica šestog kola između Partizana NIS i Huventuda, koja je trebalo biti odigrana 4. novembra, odložena je, a datum odigravanja će biti određen naknadno.  

Pred sutrašnji duel sa poslednjim šampionom Italije, trener Partizana NIS, Sašo Filipovski, je rekao:

„Venecija je vrlo iskusna ekipa, trener je više godina u klubu, kao i mnogi igrači. To je ekipa koja igra promenljivo i mnogo bolje igra na domaćem terenu. Imaju iskusne igrače na svim pozicijama i znaju vrlo dobro da menjaju odbranu, pokušavaju da zbune protivnika, da ga uspavaju i uzmu mu ritam igre i zato je važno da zadržimo koncentraciju i igramo mudro,“ istakao je Filipovski.

Krilo crno-belih, Nemanja Dangubić, svestan je važnosti gostovanja u Veneciji.  

„Venecija je kvalitetna ekipa, gde je u našoj grupi ovo jako bitna utakmica. Dosta je ujednačena situacija i moramo da se pripremimo i damo sve od sebe da pobedimo. Siguran sam da će biti teško, to je ekipa koja igra dobro na svom terenu i biće motivisani zbog prve utakmice gde smo mi odigrali jako dobro i pobedili sa velikom razlikom, tako da očekujem reakciju. Mi svakako ne treba da se bavimo time već da unapredimo svoju igru i budemo još bolji nego na prethodnom meču,“ rekao je Dangubić.    

Foto: Dragana Stjepanović