English

KK Partizan NIS

Utorak, 19.10.2021 (19:30)

  • VS

Utorak, 19.10.2021 (19:30)

VESTI

Ostale Vesti »
05.11.2020 · 17:23

Sašo Filipovski je novi trener KK Partizan NIS

Ugovor sa dosadašnjim trenerom Vladom Šćepanovićem je sporazumo raskinut. Novi šef struke će na klupu crno-belih sesti već u 6. kolu ABA j.t.d. lige, na meču protiv Zadra. 

Sašo Filipovski je novi trener KK Partizan NIS. Posle odluke da zbog slabijih rezultata na početku sezone prvi tim više ne predvodi trener Vlado Šćepanović, klub je krenuo u potragu za novim rešenjem na poziciji šefa stručnog štaba. Nakon obavljenih inicijalnih razgovora, sportski sektor kluba na čelu sa direktorom Nikolom Lončarom je predsedniku Ostoji Mijailoviću predložio angažovanje trenera Filipovskog, što je posle konsultacija predsednika sa članovima Upravnog odbora i usvojeno. Nedugo zatim, postignut je konačan dogovor i Sašo Filipovski će sa klupe predvoditi crno-bele već u subotnjem meču ABA j.t.d. lige protiv Zadra. 

Zvanična promocija novog trenera Partizana NIS, biće u petak 06. novembra od 14 časova, a konferenciju za medije će uživo prenositi TV Partizan. 

U dosadašnjoj karijeri, iskusni slovenački trener je predvodio timove Monaka, Banvita, Olimpije, Zjelone Gore, Lotomatike, Lokomotive Rostov i Turova a bio je i asistent Duška Vujoševića u ekipi moskovskog CSKA. 

Uz Saša Filipovskog, nova lica u stručnom štabu će biti asistent Boban Mitev i kondicioni trener Vladan Radonjić, dok će trener Dejan Mijatović kao koordinator baviti mlađim selekcijama kluba. 

 

HVALA ŠĆEPANOVIĆU

Ugovor između dosadašnjeg trenera KK Partizan NIS, legende crno-belih i naše košarke, Vlada Šćepanovića i kluba je sporazumno raskinut, na obostrano zadovoljstvo. KK Partizan NIS se ovim putem zahvaljuje Šćepanoviću na svemu što je učinio kako na poziciji pomoćnog trenera, tako i na mestu šefa stručnog štaba. Klub Šćepanovću želi puno sreće i uspeha u nastavku karijere. 

(Foto: MN Press / KK Partizan NIS)