English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
27.10.2020 · 09:15

Crno-beli u sredu dočekuju Burž

U petom kolu 7Days Evrokupa, Partizan NIS će u Hali sportova "Ranko Žeravica" dočekati francuski Burž. 

U sredu, 28. oktobra, Partizan NIS će u okviru 5. kola 7Days Evrokupa dočekati francuski Burž. Crno-beli su do sada odigrali tri utakmice u gostima i jednu na domaćem parketu uz odnos pobeda i poraza 2:2, dok je ekipa Burža zbog problema sa Korona virusom odigrala svega 2 meča i ima skor 1:1. 

Meč u Hali sportova "Ranko Žeravica" je na programu od 20:30, a kao i do sada, utakmica će biti odigrana bez prisustva publike. Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović poručuje: 

"Korak po korak, evo stigosmo do polovine prve faze Evrokupa. Uz sve poteškoće sa kojima se ekipe susreću, nekako se gura dalje i svi se trudimo da igramo najbolje što možemo u datom momentu. Dolazi nam Burž koji je u jednoj specifičnoj situaciji, ekipa se kompletirala ali su imali kolektivnu pauzu. Takva pozicija ima i svojih prednosti i mana, pa ostaje da vidimo kako će se na njih odraziti. Sa druge strane, bez obzira na rivala, nama bi od velike važnosti bilo da pobedom potvrdimo brejk iz Istanbula i sa pozitivnim skorom dočekamo početak drugog dela grupne faze. Imamo svoje probleme, ali uprkos njima želimo da odigramo hrabro i odgovorno u oba pravca. Samo tako ćemo doći do cilja, a to je uvek pobeda", istakao je Šćepanović. 

Bek crno-belih, Nemanja Gordić je pred meč sa Buržom izjavio: 

"Burž je napravio pauzu, nisu odigrali nekoliko utakmica ali to može da bude mač sa dve oštrice. Dosta puta se posle pauze odigra na svežinu dobro. Mi se pripremamo za njih kao da te pauze nije ni bilo, oni su jako kvalitetna ekipa, igrali su u dobrom ritmu pre situacije koja ih je pogodila, tako da nas očekuje težak posao", naglasio je Gordić. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)