English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
19.10.2020 · 10:00

Crno-beli na putu za Instanbul: U utorak protiv Bahčešehira

U okviru četvrtog kola 7Days Evrokupa, košarkaši Partizana NIS će 20. oktobra igrati protiv turskog Bahčešehira. Meč je na programu od 18 časova (TV Sport Klub) 

Košarkaši Partizana NIS krenuli su put Istanbula gde će se u utorak, 20. oktobra sastati sa ekipom Bahčešehira u okviru 4. kola 7Days Evrokupa. Nakon pobede u Železniku, crno-beli će sutra odmeriti snage sa turskim timom u meču koji počinje od 18 časova. 

U timu Partizana neće biti povređenih Mozlija i Jaramaza, a pred polazak na put, trener Parnog valjka Vlado Šćepanović je rekao: 

"U ovom veoma teškom periodu, napornom zbog putovanja, gustog rasporeda i teških utakmica moramo pokazati karakter koji je preduslov za dobar rezultat. U ovom sistemu takmičenja gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije da se u utakmicama za koje nemate dovoljno vremena za pripremu, oslonite se na principe koji su već postavljeni. Očekujem težak duel, Bahčešehir je ekipa koja igra promenljivo, nisu do sada zabeležili pobedu, ali su namučili Uniks u Kazanju gde su izgubili u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu", istakao je Šćepanović. 

Centar Erik Mika je pred sutrašnji meč poručio: 

"Očekujemo tešku utakmicu kao i u svim mečevima Evrokupa, posebno zato što igramo na gostujućem terenu. Kao što znate, već smo odigrali dve utakmice u gostima i one nisu prošle onako kako smo se nadali. Sa ili bez navijača je uvek teško igrati u gostima zbog putovanja. Nadam se da smo naučili lekciju na prethodnim utakmicama i da ćemo sutra izboriti pobedu", istakao je Mika. 

(Foto: FMP / Dragana Stjepanović)