English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
13.10.2020 · 09:39

Crno-beli stigli u Kazanj: Protiv Uniksa u sredu od 18 časova

U 3. kolu 7Days Evrokupa, košarkaši Partizana NIS će se u prestonici Tatarstana sastati sa domaćim Uniksom. (Sreda, 14.10.2020. od 18:00. Prenos na TV Sport Klub) 

U noći između ponedeljka i utorka, ekspedicija KK Partizan NIS je stigla u Kazanj nakon presedanja u Istanbulu. Zbog dugog i komplikovanog puta, crno-beli su krenuli dan ranije kako bi što spremniji dočekali duel protiv domaćeg Uniksa koji je na programu u sredu, 14. oktobra od 18 časova. 

U meč 3. kola 7Days Evrokupa, obe ekipe ulaze sa po jednom pobedom i jednim porazom. Pred utakmicu u Kazanju, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović poručuje: 

"Nikada nije lako kada idete u Rusiju i igrate posle napornog puta i svega što taj put nosi. Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju, ali mi idemo sa nekom našom idejom i željom. Igre na utakmicama protiv Huventuda i Venecije nam daju za pravo da možemo biti optimisti. Ono što tražim od svojih igrača je da daju maksimum u ovom momentu, a za šta će taj maksimum biti dovoljan, videćemo u sredu. Koliko energetski više budemo u utakmici, toliko će nam šanse za trijumf biti veće", istakao je Šćepanović. 

Kapiten Parnog valjka, Novica Veličković je pred sutrašnji duel izjavio: 

"Uniks je jedan od timova koji pretenduju na sam vrh Evrokupa. U poslednjih 10-15 godina se konstantno nalaze među četiri najbolje ekipe u Rusiji. Sa Džamarom Smitom sam igrao u Bambergu, on im je najbolji strelac, sjajan igrač. Očekuje nas teško gostovanje posle teškog puta, ali ne idemo sa belom zastavom. Probaćemo da pružimo što bolju partiju i da pobedimo", poručio je Veličković. 

(Foto: Dragana Stjepanović)