English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
05.10.2020 · 11:53

Crno-beli dočekuju Veneciju

U 2. kolu 7Days Evrokupa, košarkaši Partizana NIS dočekuju Veneciju. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta u Hali sportova "Ranko Žeravica", bez prisustva publike. 

Crno-beli dočekuju Veneciju u 2. kolu 7Days Evrokupa. Prvi meč u Beogradu koji Parni valjak igra u okviru kontinentalnog takmičenja, na programu je u utorak, 6. oktobra od 20 časova i 30 minuta u Hali sportova "Ranko Žeravica". Iz razloga zdravstvene zaštite od pandemije virusa Kovid 19, utakmica se igra bez prisustva publike. 

U prvom kolu Evrokupa, crno-beli su na gostujućem terenu izgubili od Huventuda, dok je Venecija na svom terenu savladala Uniks. Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović poručuje: 

"Prve utakmice u Evrokupu i Aba ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu", istakao je Šćepanović. 

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima. 

"Znamo šta nas čeka sutra. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi", poručio je Gordić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)