English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
13.05.2020 · 16:41

"Parni valjak" uskoro kreće punom snagom

Uprava kluba intenzivno radi na povratku trenera Trinkijerija i Šćepanovića u Beograd. 

Nakon dva meseca, košarkaši Partizana NIS su se u sredu, 13. maja, vratili u salu. Ukupno 11 igrača, treniralo je danas sa loptom, najavivši tako postepeni povratak u normalna trenažni proces.  Istovremeno, uprava KK Partizan NIS, intenzivno radi na povratku trenera Trinkijerija i Šćepanovića, kao i ostalih prvotimaca u Beograd.

"Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da 

što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na Korona virus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva", istakao je predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović i dodao: 

"Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za KK Partizan NIS je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA j.t.d. lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović. 

(Foto: Dragana Stjepanović)