English

KK Partizan NIS

Sreda, 27.01.2021 (17:30)

  • VS

Sreda, 27.01.2021 (17:30)

VESTI

Ostale Vesti »
28.02.2020 · 10:13

Crno-beli na putu za Novo Mesto

U okviru 20. kola ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će u subotu, 29. februara od 18 časova igrati u dvorani "Leon Štukelj", protiv slovenačke Krke iz Novog Mesta. 

Nakon dvonedeljne pauze, nastavlja se takmičenje u regionalnoj, ABA j.t.d. ligi. U petak ujutru, ekspedicija Partizana NIS je krenula put Novog Mesta, gde će crno-beli večeras trenirati, a u subotu, 29. februara igrati protiv domaće Krke.. Utakmica u dvorani "Leon Štukelj", počinje u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. 

Pred polazak na put, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"Vraćamo se u takmičarski ritam nakon pauze zbog FIBA prozora. Ta prva utakmica je uvek nezgodna, naročito jer igramo u gostima, u specifičnoj atmosferi, hali u kojoj je domaća ekipa ove sezone savladala i Budućnost i Crvenu zvezdu. Ekipa Krke do kraja sezone igra tri mini finala i sigurno će dati sve od sebe za još jednu veliku pobedu. Sa druge strane, naše je da se pripremimo i prikažemo dobru, čvrstu i pametnu igru. I nama su sve utakmice do kraja jednako važne kao i njima", istakao je Trinkijeri. 

Krilni centar crno-belih, Stefan Birćević, pred utakmicu sa Krkom poručuje: 

"Krka je na svom terenu dobila i Budućnost i Zvezdu, što govori da u meč moramo ući maksimalno ozbiljno, kao što smo to činili i do sada u ABA ligi i u Evrokupu. Mislim da ipak sve zavisi od nas i da moramo pokazati naše najbolje izdanje. U tom slučaju, verujem da ćemo se iz Novog Mesta vratiti srećni", istakao je Birčević. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)