English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
08.02.2020 · 10:30

Partizan dočekuje Budućnost u Štark Areni

Utakmica je na programu u nedelju, 9. februara od 18 časova. 

Partizan čeka Budućnost! U XIX kolu ABA j.t.d. lige, crno-beli će u nedelju, 9. februara od 18 časova dočeakti podgorički tim u Štark Areni. Sve ulaznice za NIvo 200, rasprodate su još u četvrtak, dok se karte za Nivo 400 mogu kupiti poslovnici Ticetline-a u subotu do 16 časova, odnosno na blagajni Štark Arene u nedelju od 14:00. 

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, Budućnost je u Podgorici pobedila sa 65:60, a pred nedeljni meč, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri poručuje: 

"I Budućnost i mi želimo da stignemo do istog cilja. Sutrašnja utakmica će u velikoj meri odrediti put koji ćemo morati da pređemo, da bismo do tog cilja došli. Budućnost ima sjajne igrače, sklopljene u tim koji je projektovan da napadne titulu. Prema tome, očekuje nas još jedna voma,veoma teška utakmica u kojoj moramo biti još bolji i još mudriji nego što smo bili u svim utakmicama koje smo do sada odigrali", istakao je Trinkijeri. 

Kapiten i rekorder po broju odigranih mečeva u crno-belom dresu, Novica Veličković je pre sutrašnjeg meča izjavio: 

"Još u Bolonji, odmah nakon utakmice smo sve misli okrenuli ka ovoj utakmici koja nam je mnogo važna. Voleo bih da Arena bude puna i da zajedno sa našim navijačima stignemo do pobede. Oni su iskusan protivnik, imaju dobar tim, ali na nama je da verujemo u sopstvene mogućnosti i da iskoristimo segmente u kojima možemo da ostvarimo prednost", istakao je Veličković. 

Kapitenu u čast, pre početka utakmice biće organizovana prigodna svečanost tokom koje će mu biti uručen poklon za najviše odigranih utakmica u dresu Partizana. 

(Foto: Dragana Stjepanović)