English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
28.01.2020 · 10:15

Crno-beli dočekuju Darušafaku

U 4. kolu Top 16 faze 7Days Evrokupa, Partizan NIS će u sredu, 29. januara dočekati tursku Darušafaku u hali "Aleksandar Nikolić". Utakmica počinje u 20 časova - NAVIJAJMO SPORTSKI!

U sredu, 29. januara, Partizan NIS će dočekati Darušafaku u okviru 4. kola Top 16 faze 7Days Evrokupa. Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić", počeće u 20 časova, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni 2 sata ranije. U prva tri kola, Partizan NIS, Virtus i Darušafaka imaju identičan učinak od po 2 pobede i jednog poraza, dok je ekipa Trenta zabeležila sva tri neuspeha. 

Sutrašnji rivali, sastali su se pre sedam dana u Istanbulu i tada je Darušafaka izborila pobedu rezultatom 65:63. Pred novi duel, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri poručuje: 

"Kada je važnost utakmice velika, sve ostalo mora da prati tu važnost. Visok nivo energije, velika staloženost, veoma visok nivo koncentracije...Svaki posed lopte će biti važan i svaki detalj će se sutra računati. Pred nama je veliki izazov i ja imam jednu želju: da moji igrači prihvate taj izazov", istakao je Trinkijeri. 

Krilni centar crno-belih, Stefan Birčević je pred sutrašnju utakmicu izjavio: 

"Utakmica koju smo pre nedelju dana odigrali proitv Darušafake je prava ilustracija toga kakav nas meč očekuje sutra. Pred nama je duel u kom moramo da prikažemo našu najbolju igru ukoliko želimo da dođemo do našeg cilja. Neće biti nimalo lako, ali verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima", rekao je Birčević. 

Sutrašnja utakmica, kao i sve ostale utakmice 7Days Evrokupa i Turkish Airlines Evrolige, počeće minutom ćutanja kojim će biti odata počast nedavno preminulim košarkašima Robertu Arčibaldu i Kobiju Brajantu

POŠTUJMO PROPISE, NAVIJAJMO SPORTSKI

Utakmica Partizan NIS - Darušafaka, počinje u sredu 29. janura od 20 časova, a ulazi u dvoranu "Aleksandar Nikolić" biće otvoreni dva sata pre početka meča. Za vlasnike sezonskih ulaznica iz Štark Arene, klub je obezbedio mesta koja najpribližnije moguće odgovaraju mestima za koja imaju karte, a mapa sedenja izgleda ovako: 

Ulazi u svoranu po sektorima su sledeći: 

1.      SKY BOX –SEZONSKE –VIP ULAZ STEPENICE

2.      PREMIUM –SEZONSKE-VIP ULAZ STEPENICE

3.      SUPERIOR SEVER I SUPERIOR JUG-SEZONSKE-PARTER B ULAZ B

4.      EUROLIGA –DNEVNE-PARTER B ULAZ B

5.      VIP SPONZORI-DNEVNE- PARTER B ULAZ B

6.      PARTER B-DNEVNE-PARTER B ULAZ B

7.      STANDARD 1 SEVER I STANDARD 2 SEVER-SEZONSKE-ULAZ A (TRIBINA)

8.      TRIBINA A-DNEVNE- ULAZ A  (TRIBINA)

9.      TRIBINA SEVER-SEZONSKE-ULAZ B (TRIBINA)

10.   TRIBINA B-DNEVNE-ULAZ B (TRIBINA)

11.   PARTER ZAPAD I PARTER ISTOK-SEZONSKE- ULAZ 4 (PARTER 4)

12.   PARTER 4-DNEVNE-ULAZ 4 (PARTER 4)

13.   FRIENDS & FAMILY-DNEVNE-ULAZ4 (PARTER 4)

14.   PRESS-SEZONSKE I DNEVNE-ULAZ PRESS

15.   VIP GUEST-DNEVNE-ULAZ PRESS

16.   COURT SEATS –SEZONSKE I DNEVNE-ULAZ PRESS

17.   STANDARD 1 JUG I STANDARD 2 JUG-SEZONSKE-ULAZ C (TRIBINA)

18.   TRIBINA C-DNEVNE-ULAZ C(TRIBINA)

19.   TRIBINA JUG-SEZONSKE-ULAZ D (TRIBINA)

20.   TRIBINA D-DNEVNE-ULAZ D (TRIBINA)

KK Partizan NIS i ovom prilikom još jednom upućuje apel svim navijačima koji se sutra budu našli u hali "Aleksandar NIkolić" da navijaju fer, sportski i da poštuju propozicije takmičenja u vezi sa ponašanjem u dvorani, jer će u suprotnom, klub snositi posledice i biti ponovo kažnjen. Svi prolazi u dvorani moraju biti prohodni, a najstrožije je zabranjena upotreba pirotehničkih sredstava, kao i ubacivanje bilo kakvih predmeta u teren, odnosno vređanje aktera meča po bilo kom osnovu. 

Srce ruke i glas - za pobedu crno-belih! 

(Foto: Dragana Stjepanović)