English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
17.01.2020 · 15:19

TV Partizan je dom za celu crno-belu porodicu

KK Partizan NIS i kompanija Videonet, postigli su sporazum po kojem je KK Partizan otkupio vlasnički udeo ove kompanije i postao vlasnik TV Partizan. Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija Videonet imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rešenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše. 

Nakon što  Videonet duži vremenski period nije dobio odgovor od  FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rešenju i ponudila saradnju KK Partizan NIS.

Kako je košarkaški klub Partizan nedavno pokrenuo sopstvenu BC Partizan TV i sa verom da je menadžment kluba sposoban da obezbedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan.

Želja KK Partizan NIS koji će nastaviti tehničku saradnju sa kompanijom Videonet nije da ova televizija bude isključivo kanal košarkaškog kluba, već je u planu da TV Partizan bude mesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan.

U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu.

Videonet i KK Partizan NIS

(Foto: Dragana Stjepanović)