English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
17.01.2020 · 10:10

Parni valjak sutra u Železniku

U XVI kolu ABA j.t.d. lige, crno-beli će u subotu, 18. januara, od 19:00 igrati na gostujućem terenu protiv FMP-a. 

Parni valjak u subotu stiže u Železnik. Nakon pobede u Trentu, crno-beli su u četvrtak doputovali u Beograd, gde će se danas pripremati za utakmicu XVI kola ABA j.t.d. lige protiv FMP-a. Utakmica u Železniku, na programu je u subotu, 18. januara od 19 časova. 

Pred subotnji meč, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"FMP je savladao Budućnost, odigrali su produžetak protiv Zvezde, egal utakmice sa nama i Cedevita Olimpijom...Igraju u ritmu od jedne utakmice nedeljno što im daje puno vremena za kvalitetan trening. Kada na to dodamo da su protiv nas uvek maksimalno motivisani, jasno nam je koliko teška utakmica će biti u Železniku. Sa druge strane, imamo i mi svoje kvalitete i svoje adute, pa ćemo se potruditi da ih na pravi način iskoristimo", poručio je Trinkijeri. 

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić je pred sutrašnji duel izjavio: 

"Teška i važna utakmica nas očekuje sutra, ali sam siguran da ćemo je dočekati spremni. Potrebno je da odigramo čvrsto i pametno u oba pravca i da na taj način uvedemo utakmicu u ritam koji nam više odgovara, pa da iz toga tražimo pobedu koja bi nam mnogo značila", istakao je Gordić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)