English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
28.12.2019 · 12:46

Crno-beli protiv Primorske spuštaju zavesu na 2019. godinu

Utakmica XIII kola ABA j.t.d. lige na programu je u nedelju, 29. decembra od 21 čas u Štark Areni. 

Utakmicom XIII kola ABA j.t.d. lige, crno-beli će spustiti zavesu na 2019. godinu. Meč protiv Primorske, na programu je u nedelju, 29. decembra od 21 čas u Štark Areni. 

Povodom nastupajućih praznika, KK Partizan NIS je doneo odluku da časti navijače i snizi cene ulaznica za utakmice protiv Primorske i Mornara. Uz to, i za ove dve utakmice, važi akcija deljenja besplatnih ulaznica za decu uzrasta do 14 godina. "Praznične" cene pojedinačnih karata za svaku od utakmica iznose: 

Tribine (Nivo 200) : 100 dinara

Parter: 500 dinara

Standard 2: 300 dinara

Standard 1: 500 dinara

Superior: 700 dinara

Sky box (pojedinačna mesta): 5000 dinara

Napomena: Navedene cene karata su za jednu utakmicu! 

ULAZ SA KARTOM, ODŠTAMPANOM ELEKTRONSKOM KARTOM I SKENIRANJEM BAR KODA SA DISPLEJA TELEFONA
Novina u prodaji ulaznica za utakmice KK Partizan NIS je online kupovina. Putem sajta ticketline.rs navijači će od sutra moći da kupe karte za sve tri utakmice. Osim sa kartama, ulaz u dvoranu će od sada biti moguć i uz odštampanu elektronsku kartu, kao i skeniranjem bar koda sa elektronske ulaznice na displeju smart telefona (na posebno obeleženim ulazima 

Pred sutrašnji meč, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"Primorska je u prvom delu sezone pokazala veoma dobru igru, o čemu govore i rezultati koji nisu slučajni. Sada je situacija malo drugačija ali to za igrače može biti dodatni motiv da odigraju dobro. Mi se nadam da ćemo dobrom utakmicom i u lepom ambijentu ispratiti 2019. godinu", poručio je Trinkijeri. 

Najmlađi prvotimac Partizana NIS, Uroš Trifunović je pred sutrašnji meč izjavio: 

"Svi znaju u kakvoj je situaciji Primorska, bez obzira na to, oni su protiv Zvezde pokazali da itekako mogu da igraju dobro. Mi smo u prvom delu izgubili od njih i svakako ćemo hteti da im se revanširamo i nastavimo pobednički niz", istakao je Trifunović.  

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)