English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
23.12.2019 · 21:42

Novogodišnji koktel i promocija kalendara za 2020. godinu

Crno-belo veče u Wurst Platz baru. 

KK Partizan NIS, organizovao je večeras u Wurst Platz Baru novogodišnje druženje i promociju kalendara za 2020. godinu. U društvu prijatelja, crno-beli su saopštili da će novi kalendar u prodaji biti od utorka, 24.12. po ceni od 600 dinara u zvaničnoj prodavnici kluba (Bulevar despota Stefana 48), na promotivno-prodajnom štandu u TC Ušće (1. sprat) kao i putem sajta www.kkpartizanshop.rs 

Upečatljivi detalji iz prvog dela sezone, ovekovečeni kroz objektive Olivera Bunića, Nikole Milinkovića i Dragane Stjepanović, krasiće zidove navijača crno-belih. 

Po dolasku u Wurst Platz, sve prvotimce i članove stručnog štaba Partizana NIS, sačekali su pokloni zvanične prodavnice kluba, a tokom zvaničnog dela večerašnje svečanosti, prisutnima se obratio predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović. 

"Hvala vam što ste došli na promociju kalendara. Želim svima da se zahvalim, svima onima koji su doveli Partizan do ove situacije. Želim da se zahvalim  svim sponzorima i navijačima koji kupuju karte i samim tim pomažu klub. Želim da pošaljem jednu poruku koja je za mene važna - nikada nisam tražio da volite bilo koga ko pomaže Partizan, ali mislim da je fer i pošteno da poštujemo sve one koji nešto donesu u crno-bele", istakao je Mijailović i dodao: 

"Želim da poručim da smo stabilan klub - imamo stabilne rezultate i verujem ekipi i Trinkijeriju da će nas sledeće godine obradovati. Andrea, tebi i momcima koji slavite Badnji dan i Božić prekosutra želim dobro zdravlje. Takođe, želim sreću svim partizanovcima i nama pravoslavcima puno zdravlja i sreće našim porodicama", poručio je predsednik Partizana NIS. 

(Foto: Dragana Stjepnović, video: BC Partizan TV)