English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
14.12.2019 · 11:49

Parni valjak u nedelju od 20:00 dočekuje Cibonu

U XI kolu ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će dočekati starog rivala, ekipu zagrebačke Cibone u duelu jedinih evropskih šampiona koji nastupaju u prvom rangu regionalnog takmičenja.

Jedanaesto kolo ABA j.t.d. lige, donosi duel jedinih evropskih šampiona koji nastupaju u prvom rangu regionalnog takmičenja i novo poglavlje u istoriji košarkaškog klasika regiona! Prvi put nakon finala 2009. godine, Partizan i Cibona će se sastati u Štark Areni. 

Crno-beli će Cibonu dočekati u nedelju, 15. decembra od 20 časova. U dosadašnjem toku šampionata, crno-beli imaju učinak od 7 pobeda i 3 poraza, dok gosti imaju četiri trijumfa i šest poraza.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je rekao: 

"Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače", istakao je Trinkijeri. 

Plejmejker Nemanja Gordić, je pred košarkaški klasik, izjavio: 

"Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji mogući način", istakao je Gordić. 

Prodaja ulaznica za nedeljni meč, kao i preuzimanje besplatnih ulaznica za decu, odvija se na sledećim mestima: 

14.12.2019. Ticketline Novi Beograd (Bulevar Milutina Milankovića 1, iza Medigrup bolnice) od 10 do 16 časova

15.12.2019. Blagajna Štark Arene, od 16 časova do početka meča.

Podsećamo, deca uzrasta do 14 godina, moći će, u pratnji odraslih, da besplatno prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku između Partizana NIS i Cibone uz preuzetu besplatnu kartu. 

(Foto: Dragana Stjepanović)