English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
12.12.2019 · 09:07

Novogodišnji paketići za "male borce" iz Tiršove

Mališani koji se trenutno nalaze na lečenju u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj, dobii su juče novogodišnje paketiće koje je za njih obezbedila kompanija "Dunav osiguranje".

Kapiteni Partizana NIS i Crvene zvezde MTS, Novica Veličković i Branko Lazić, obradovali su juče mališane koji se nalaze na lečenju u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj. Zahvaljujući kompaniji "Dunav osiguranje", Veličković i Lazić su tokom jučerašnjeg dana uručili novogodišnje paketiće deci i zajedno sa predstavnicima kompanije Dunav im poželeli brz i uspešan oporavak, kao i srećne predstojeće praznike. 

Direktor direkcije za prodaju neživotnih osiguranja Kompanije „Dunav osiguranje“ Nemanja Petrović je rekao da je Kompanija Dunav i ove godine realizovala veliki broj humanitarnih akcija i projekata.

"Svakako da najveću satisfakciju predstavljaju akcije i projekti koji su vezani za naše najmladje. Danas smo ovde da malim borcima poželimo uspešan oporavak i zajedno sa njima proslavimo predstojeće praznike. Kompanija 'Dunav osiguranje' je ponosna na novostečena prijateljstva, a novogodišnji paketići su mali znak pažnje koji im darujemo u to ime", rekao je Petrović.

Direktor Dečije univerzitetske  klinike u Tiršovoj Siniša Dučić iskoristio je priliku da se zahvali Kompaniji „Dunav osiguranje“, kao i kapitenima Partizana NIS i Crvene zvezde MTS. 

„Kompanija Dunav nas svake godine obraduje sa novogodišnjim paketićima. Ove godine naša zahvalnost je dupla: prvo što su doneli novogodišnje paketiće, a s druge strane što su nam doveli dva proslavljena košarkaša Crvene zvezde i Partizana. Vi ne možete da zamislite koliko se se deca raduju ovoj poseti i koliko vole sportiste“, rekao je Dučić.

Kapiten crno-belih, Novica Velličković je tokom jučerašnje posete klinici u Tiršovoj izjavio: 

„Svaki sport iza sebe ima mnogo uspona i padova, ima mnogo povreda... mi sportisti, na dnevnom nivou prolazimo kroz to i iz tog razloga najbolje znamo da ovakvoj dečici treba puno podrške. Želimo da sa njima, pored paketića podelimo i malo osmeha i nek znaju da mi ne odustajemo kad nam je teško i tako i oni ne treba da odustaju već da budu borci“, istakao je Veličković.

(Foto: Aleksandar MIjatović)