English

KK Partizan NIS

Subota, 23.01.2021 (19:00)

  • VS

Subota, 23.01.2021 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
10.12.2019 · 09:34

Partizan NIS stigao u Krasnodar, sutra protiv Lokomotive

U sredu, 11. decembra od 18 časova (TV Nova Sport) crno-beli igraju utakmicu 9. kola grupe B 7Days Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj. 

Crno-beli nastavljaju takmičenje u 7Days Evrokupu gostovanjem protiv Lokomotive Kubanj. Utakmica 9. kola grupe B, na programu je u sredu od 18 časova, a crno-beli će u Krasnodaru igrati bez Novice Veličkovića i Ognjena Jaramaza koji su ostali u Beogradu. Ekspedicija Partizana NIS je u Krasnodar stigla oko 2 ujutru u noći između ponedeljka i utorka, a na aerodromu u Moskvi, sačekalo ih je jedno iznenađenje.

.U dosadašnjem toku takmičenja, crno-beli imaju učinak od šest pobeda i dva poraza, dok Lokomotiva ima skor 3-5. Utakmice 9. kola 7Days Evrokupa, ujedno će biti i Euroleague One Team mečevi, tokom kojih će svi igrači, treneri i sudije, nositi specijalne #WeAreAllOneTeam tirkizne pertle, a same mečeve će pratiti brojne aktivacije kroz koje će klubovi Evrolige i Evrokupa uz pomoć košarke raditi na integraciji socijalno ugroženih grupa. 

Pred put u Krasnodar, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je rekao:

„Mi ne smemo da gledamo na druge ekipe. Imamo tešku utakmicu, teško putovanje, ali mi smo naš posao do jedne mere već napravili. Moramo da skupimo snagu i koncentraciju da igramo pravu, tešku, Evroligašku utakmicu u Krasnodaru“, poručio je Trinkijeri.

Zamenik kapitena i One Team ambasador crno-belih, Rade Zagorac, je povodom utakmice sa Lokomotivom Kubanj istakao:

„Jako izazovna utakmica je pred nama iz više razloga. Pre svega zbog kvaliteta protivnika, koji nekim sticajem okolnosti nema skor koji su svi očekivali u ovom momentu sezone. Sa druge strane, zbog jako komplikovanog puta do Krasnodara, koji će nam oduzeti četiri dana. Ovo je veliki izazov za nas, utakmica koja može da nam donese dobre stvari. Imamo zagarantovano drugo mesto, ali zašto ne bismo pojurili prvo“, naglasio je Zagorac.

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)