English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
30.11.2019 · 09:16

Crno-beli dočekuju Krku

Utakmica 9. kola ABA j.t.d. lige na programu je u nedelju, 1. decembra od 20 časova u Štark Areni. 

U devetom kolu ABA j.t.d. lige, crno-beli u nedelju, 1. decembra, od 20 časova dočekuju ekipu Krke iz Novog Mesta u Štark Areni. Nakon osam odigranih kola u regionalnom šampionatu, Parni valjak ima učinak od 5 pobeda i tri poraza, dok Krka ima jedan trijumf manje, odnosno jedan poraz više.

Za meč protiv slovenačkog tima, Nivo 400 neće biti otvoren, a u prodaji su se našle samo ulaznice za slobodna mesta na Nivou 200.

Pred sutrašnji duel sa slovenačkim timom, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"Po prvi put ove sezone, imali smo šest punih dana da se odmorimo i pripremimo za narednog protivnika. Iskren da budem, prijalo nam je posle ritma u kom smo bili. Malo smo odmorili, malo se posvetili treningu, što nam je bilo preko potrebno i sad čekamo meč protiv Krke koja ima sasvim solidnu sezonu do sada. Očekujem zanimljivu utakmicu", poručio je Trinkijeri. 

Iskusni krilni centar crno-belih, Stefan Birčević je pred utakmicu sa Krkom izjavio: 

"Krka ima solidnu ekipu, kadru da iznenadi svakog protivnika u ABA ligi. Zbog toga, moramo da budemo oprezni i da ne dozvolimo nikakve oscilacije u našoj igri. Ovaj prvi deo prvenstva je pokazao da su timovi dosta izjednačeni i da je svaka pobeda veoma važna i da može biti ključna u konačnom poretku na tabeli", istakao je Birčević. 

(Foto: Dragana Stjepanović)