English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
23.11.2019 · 11:12

Crno-beli na putu za Podgoricu

Košarkaši Partizana NIS putuju danas u prestonicu Crne Gore, gde će u nedelju 24. novembra, od 18 časova igrati meč 8. kola ABA j.t.d. lige protiv KK Budućnost Voli. 

Posle dva važna trijumfa, u derbiju protiv Crvene zvezde MTS i protiv Ritasa u okviru 7Days Evrokupa, crno-bele očekuje još jedna teška utakmica. U nedelju, 24. novembra, Partizan NIS će u okviru 8. kola ABA j.t.d. lige igrati u podgoričkom SC Morača protiv ekipe Budućnost Voli. 

Ekspedicija Partizana NIS, danas putuje za Podgoricu gde će i trenirati u večernjim časovima. Pred polazak na put, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"Budućnost ima odličan tim. U ozbiljnoj su seriji pobeda, imaju veoma talentovane igrače i uvek velike ambicije. Na nama je da nađemo specifične taktičke solucije, da pokušamo odvesti utakmicu  na našu košarku i da igramo kako umemo", istakao je Trinkijeri. 

Kapiten Partizana NIS, Novica Veličković se nakon propuštene utakmice protiv Ritasa vraća u tim. 

"U Podgorici je uvek teško igrati. Ne mogu da se setim ni jedne utakimice koju je Partizan lako dobio dole, čak i kada je bio apsolutni favorit. I ove sezone, oni imaju odličan tim, iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, na deobi su prvog mesta u ligi i zaslužuju maksimalan respekt. Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobedom", poručio je Veličković. 

(Foto: Dragana Stjepanović)