English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
08.11.2019 · 08:55

ABA j.t.d. liga: Crno-beli sutra u dvorani "Krešimir Ćosić"

U 6. kolu regionalnog šampionata, Partizan NIS će u subotu, 9. novembra igrati na gostujućem terenu protiv Zadra. Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. 

Partizan NIS sutra u Zadru! U 6. kolu regionalne, ABA j.t.d. lige, crno-beli će u subotu, 9. novembra, od 18 časova igrati u dvorani "Krešimir Ćosić" protiv KK Zadar (Direktan prenos na TV Arena Sport). U prvih pet kola, Parni valjak je zabeležio tri pobede i dva poraza, dok Zadrani imaju učinak 0-5. 

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pred novo gostovanje Partizana izjavio: 

"Igramo u gradu koji živi za košarku, gradu sa fantastičnom dvoranom i publikom koja itekako ume da podrži svoj tim u teškim trenucima. Zadar je počeo takmičenje na način na koji je počeo i učiniće sve da protiv nas stvori neku iskru koja će im preokrenuti sezonu. Ali i za nas, posle izuzetno loše utakmice protiv Venecije, Zadar je veoma važan. Moramo sa puno više energije da igramo", istakao je Trinkijeri. 

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić pred sutrašnji meč poručuje: 

"U Zadru nam nikada nije bilo lako, očekujem da će nas dočekati puna dvorana i veoma motivisan protivnik. Mi moramo odigrati puno bolje nego protiv Venecije i iz te bolje igre pronaći put kojim bismo došli do pobede. I jednima i drugima je ovaj meč veoma važan, tako da očekujem veliku borbu na terenu", izjavio je Gordić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)