English

KK Partizan NIS

Utorak, 27.04.2021 (19:00)

  • VS

Utorak, 27.04.2021 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
23.09.2009 · 00:00

Rival Midvest ol-star tim

Crno-bele će za duele sa NBA timovima, Denverom i Finiksom, „pripremiti” košarkaši okupljeni u ekipu Midvest ol-star tim. Miguel”Ali” Berdiel Ali je imao vrhunsku sezonu za Pivovarnu Laško iz Slovenije prošle godine. Bio je vodeći u ligi u ukradenim loptama i među najboljim strelcima i asistentima. Dobar je na mestu prvog pleja pogotovu kao dodavač, Bardiel je igrao za Albukerki u D-ligi kao i u Monsu u Belgiji. Berdiel je igrao za Njujork Nikse i Indijana Pejserse u letnjoj NBA ligi. Ali je takođe bio član nacionalnog tima Portorika na nekoliko velikih međunarodnih turnira. Steven Wright Steven je je igrao dve godine u Evropi za Braunsweig i Paderborn.

U pitanju je eksplozivan plejmejker i veoma dobar atleta. Igra čvrstu odbranu i pravi je vođa na terenu. Steven je igrao za Univerzitet Severni Kentaki u Sveameričkoj drugoj diviziji. Steven je tri godine bio starter u Bouling Green Univerzitetu pre nego što je otišao u Severni Kentaki u svojoj poslednjoj godini školovanja. Arriel McDonald Arriel je petnaestogodišnji veteran u evropskoj košarci. Arriel je bio MVP Fajnal fora Evrolige 2000. godine, predvodeći Makabi iz Tel Aviva do prve titule posle 20 godina. Arriel je takođe bio MVP FIBA kupa 2007 godine kada je vodio Akesvayu Đironu do njihove prve evropske titule. Arriel je igrao i za Panatinaikos i Dinamo iz Moskve, a prošle sezone je bio treći plej za italijanskog šampiona Montepaski Sijenu.

Brandon Dagans Brandon je 2009. igrao u Drugoj Sveameričkoj diviziji za Lewis Univerzitet i beležio 19 poena po utakmici. Brandon poseduje eksplozivni prvi korak i poseban osećaj za postizanje poena. Brandon je sjajan šuter iz bukvalno svih pozicija. Joe Krabbenhoft Joe je bio tri godine starter za Viskonsin Bedžerse. Kao odličan je šuter sa krilnih pozicija, Joe je prošle sezone bio izabran u nabolju selekciju Big Ten divizije, a takođe je bio u kampu Portand Trejlblejzersa tokom jula.

James Booyer James je eksplozivni defanzivac, koji igra sa puno energije. Takođe je dobar strelac iz reketa, a igrao je u Evropi i na Bliskom Istoku. Protekle sezone postizao je u proseku 15 poena uz devet skokova i dve blokade za Chicago Throwbacks u PBL ligi. Thomas Kelati Thomas je imao izvanrednu sezonu sa Unikahom iz Malage prošle sezone kada je pogodio rekordnih devet trojki u jednoj utakmici Evrolige. Thomas već četiri sezone igra u Evropi, a igrao je za Mons iz Belgije i Turow iz Poljske. Thomas je proglašen MVP-jem Poljske lige 2007.godine kada je Turow odveo do četvrtginala ULEB kupa Ike Ofoegbu Ike je 2007. godine izabran u prvu postavu univerzitetskih ekipa sa juga SAD (All Conference), kada je igrao u SMU.

Ike je najbolju partiju sezone, sa 26 poena, pružio protiv drugoplasiranog tima države Memfisa. Ike je igrao u Evropi dve godine kada je prosečno beležio 11 poena i šest skokova po utakmici za belgijski Gent, u sezoni 2007-2008. Ike je snažan i atletski razvijeni krilni centar koji po potrebi može da igra i centra. Frans Steyn Frans je dominantna figura u reketu. Bio je jedan od vodećih blokera u Košarkaškoj ligi Kine tokom poslednje tri godine. Frans je odličan skakač kao i strelac iz reketa.