English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
29.10.2019 · 10:44

Partizan NIS gostuje sutra u Limožu

U 5. kolu 7Days Evrokupa, crno-beli će u sredu, 30. oktobra od 19:15 odmeriti snage sa nekadašnjim prvakom Evrope, uz direktan prenos na TV Sport Klub. 

Peto kolo 7Days Evrokupa donosi duel nekadašnjih šampiona Evrope! U sredu, 30. oktobra, Partizan NIS od 19:15 igra u Francuskoj protiv ekipe Limoža, uz direktan prenos na TV Sport klub. Još u ponedeljak, crno-beli su preko Pariza otputovali za Limož, a pred polazak na put, krilo crno-belih, Rade Zagorac je o narednom meču rekao: 

"Francuske ekipe igraju na sličan način. Imaju mnogo stranih igrača, koji se upotpunjavaju sa atleticizmom, ritmom i brzinom domaćih igrača... Limož ima dobru publiku, to je veliki klub koji ima veliku istoriju. Sve to ih čini veoma nezgodnim. Verovatno ne pretenduju na neki najviši plasman u Evrokupu, ali svakako treba da imamo respekt. Ukoliko pobedimo, ova utakmica će nama doneti pet utakmica bez poraza i prijatnu situaciju za nastavak takmičenje. Oni imaju 1-3 i ovo je verovatno jedna od poslednjih utakmica gde mogu pojure neki viši plasman. Sve to njima ide u prilog, a nama daje veliki znak uzvika da treba da se pripremimo kako dolikuje", istakao je Zagorac. 

Prema planu, na put nije krenuo kapiten Novica Veličković, a svoja oočekivanja pred sutrašnji duel je izneo i trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri. 

"Limož je specifična ekipa, jer su sve utakmice odigrali do kraja. Ne bih rekao da jedan igrač može da stvori problem. Igraju specifično, u Krasnodaru su imali priliku da dobiju utakmicu, imaju mnogo šutera, dobri su fizički. Moramo da budemo veoma pametni, da držimo ritam i tempo utakmice u našim rukama", poručio je Trinkijeri. 

(Foto: Dragana Stjepanović)