English

KK Partizan NIS

Subota, 25.01.2020 (20:00)

  • VS

Subota, 25.01.2020 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
07.10.2019 · 08:02

Partizan NIS sutra u Štark Areni protiv Tofaša

Crno-beli će u okviru 2. kola 7Days Evrokupa dočekati turskog predstavnika u najvećoj dvorani na Balkanu. Meč je na programu u utorak, 8. oktobra od 20 časova.

Partizan NIS u Štark Areni! Posle osvajanja ABA Superkupa i pobeda na gostujućim terenima u prvim mečevima ABA lige i 7Days Evrokupa, crno-beli će u utorak, 8. oktobra po prvi put ove sezone igrati na domaćem terenu. U Štark Arenu, novi dom Partizana NIS, stiže turski Tofaš, ekipa koja je u prvom kolu zabeležila ubedljivo pobedu protiv Limoža. 

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri poručuje: 

"Da bi naša pobeda iz Venecije nešto vredela, moramo vezati dve dobre utakmice. Posle nekoliko gostovanja, igramo prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na svom maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti puno navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija", istakao je Trinkijeri. 

Centar crno-belih, NIkola Janković je pred meč sa Tofašom izjavio: 

"Prva utakmica na domaćem terenu je veliki izazov za nas da potvrdimo sve dobro što smo uradili na početku sezone. Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima puno iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku utakmice", rekao je Janković. 

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Tofaša, danas i sutra se odvija na sledećim mestima: 

07.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 (iza Medigrup bolnice) od 10 do 18 časova

Blagajna Štark Arene od 10 do 18 časova

08.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 (iza Medigrup bolnice) od 10 do 18 časova

Blagajna Štark Arene od 10 časova do početka utakmice. 

Za utakmicu Partizan NIS – Tofaš će biti otvoren i Nivo 400 Štark Arene, a cene pojedinačnih ulaznica iznose:

Tribina (Nivo 400): 400 dinara

Tribina (Nivo 200): 600 dinara

Parter: 1.000 dinara

Standard 2: 800 dinara

Standard 1: 1.000 dinara

Superior: 1.400 dinara

Apel navijačima u dvorani

KK Partizan NIS ovom prilikom napominje da su sva mesta u Štark Areni numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na svoja mesta, za koja imaju kartu.

Takođe, deci uzrasta do 6 godina, omogućen je besplatan ulaz na utakmicu, ali ona neće imati svoje sedište već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.

Osim poštovanja numeracije sedišta u dvorani, neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni u svakom momentu, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i bacanje predmeta u teren ili korišćenje pirotehničkih sredstava.

(Foto: Rejer Venezia / KK Cibona)