English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
03.09.2019 · 17:28

Crno-beli uz Fondaciju Ana i Vlade Divac

Partizan NIS će u budućnosti podržavati Fondaciju Ana i Vlade Divac u njenim aktivnostima na polju smanjenja siromaštva i socijalne isključenosti kroz razne humanitarne akcije. 

KK Partizan NIS i Fondacija Ana i Vlade Divac, zajedno će se boriti za pomoć brojnim socijalno ugroženim grupama, kroz različite humanitarne aktivnosti. Sporazumom koji su danas potpisali predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović i nekadašnji igrač a potom i predsednik Partizana i Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac, predviđeno je Partizan NIS, u oblasti svog delovanja i u okviru svojih mogućnosti, podrži rad Fondacije i njene brojne humanitarne aktivnosti.

Igrači, članovi stručnog štaba i predstavnici crno-belih, biće uz Fondaciju.

Prva u nizu aktivnosti koje će Partizan NIS podržati, jeste donatorska večera u Čikagu, koju 9. septembra organizuje Vlade Divac, a sve u sklopu proslave prijema u Kuću Slavnih u Springfildu.

Tokom donatorske večere, skupljaće se sredstva za pomoć Tehničkoj školi u Vladičinom Hanu, mestu koje je drugi dom za 840 učenika. Iako je škola u kojoj uče u lošem stanju, učenici ove škole su prvaci Republičkog takmičenja u programiranju robota. Zbog toga, 9. septembra ćemo svi zajedno “igrati za njih”.

(Foto: KK Partizan NIS / Arhiva / Fondacija Divac)