English

KK Partizan NIS

Subota, 25.01.2020 (20:00)

  • VS

Subota, 25.01.2020 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
22.05.2019 · 07:30

Crno-beli sutra protiv Dinamika u SC "Master"

U 8. kolu Superlige Srbije, Partizan NIS će utakmicom protiv Dinamika okončati seriju gostovanja. Meč u zemunskom SC "Master" je na programu 23. maja od 18 časova. Osim takmičarskog, meč ima i humanitarni karakter. 

Utakmicom protiv Dinamika u 8. kolu Superlige Srbije, košarkaši Partizana NIS će završiti seriju gostovanja u okviru grupe B, nacionalnog šampionata. Meč protiv tima sa Dorćola, biće odigran u zemunskom SC "Master", a osim takmičarskog, imaće i humanitarni karakter. 

Zahvaljujući odluci organizatora meča, KK Dinamik VIP Pay, sav prihod od prodaje ulaznica za sutrašnji meč, biće doniran organizaciji UNICEF i projektu inkluzivnih dečijih igrališta. Ulaznice se već danas nalaze u prodaji i mogu se kupiti  u Sportskom Centru DINAMIK u Dunavskoj ulici broj 62, do 23:00, kao i na dan utakmice, na blagajni Sportskog Centra "Master" u Zemunu, od 16 časova. 

Cena ulaznica je 400 dinara za tribine i 800 dinara za parter.

U prvom meču sutrašnjih rivala, crno-beli su u okviru 3. kola Superlige odneli pobedu u hali "Aleksandar Nikolić" rezultatom 96:58. Novi duel, na programu je u četvrtak, 23. maja od 18 časova, a pred tu utakmicu, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri poručuje: 

"Naša svaka utakmica je prilika da budemo bolji i da pokažemo ozbiljnost. U dosadašnjem toku Superlige smo imali i dobrih utakmica, ali i perioda kada nismo bili na željenom nivou. Dinamik će sigurno dati sve od sebe da se pokaže u najboljem mogućem svetlu i na nama je da im sa jednakom žarom pariramo", izjavio je Trinkijeri. 

(Foto: Dragana Stjepanović)