English

KK Partizan NIS

Subota, 25.01.2020 (20:00)

  • VS

Subota, 25.01.2020 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
29.03.2019 · 13:02

Trinkijeri pred novi duel sa Zvezdom: "Igrači, treneri i svi moramo da budemo bolji"

Na redu je druga polufinalna utakmica plej-ofa ABA j.t.d. lige. Crno-beli dočekuju Crvenu zvezdu MTS u subotu, 30. marta od 19 časova. Kapije dvorane se otvaraju u 17:00. 

U subotu, 30. marta, nastavlja se plufinalna serija regionalnog šampionata! Partizan NIS će od 19 časova dočekati Crvenu zvezdu MTS u meču u kojem će crno-beli tražiti pobedu i priliku da u majstorici obezbede ulazak u veliko finale. Karte za sutrašnju utakmicu, nisu u slobodnoj prodaji, a ulaz u dvoranu će biti omogućen vlasnicima godišnjih karata, kao i vlasnicima propusnica koje su podeljene prijateljima kluba. 

Na konferenciji za medije koja je ovog popodneva održana u hali "Aleksandar Nikolić", trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"Revanš, a? Deluje mi kao da smo u boksu, prva runda, oni su dobili i sad ide druga runda i moramo ući jače, bolje, pametnije, ali moramo biti izuzetno pametni, jer, kao u boksu, ako si jako agresivan, daš prostora za još neki udarac. To znači da moramo igrati 40 minuta, čvrsto, pametno, pametnije... bili su favoriti i kad je bilo 0:0, sad su još veći favoriti, ali nećemo se dati ni po kakvu cenu. Igramo pred našim navijačima, to mora biti plus, a ne stres, ne pritisak. Sve se zna, oni znaju nas, mi znamo njih, biće izuzetno teška utakmica. Pripremili smo se, radili smo kako treba, ali to ništa ne znači ako te iste stvari ne stavimo na teren. Očekujem vrlo tešku utakmicu, ali moramo svi kao ekipa, kao igrači i treneri i svi, moramo da budemo bolji", rekao je Trinkijeri. 

Zamenik kapitena crno-belih, Vanja Marinković, je pred sutrašnji meč poručio: 

"Znamo kako smo igrali sa Zvezdom u prvoj utakmici. Gde  smo imali šanse i poveli sa deset razlike. Znamo i šta ih je vratilo i čime su dobili meč. Samo jakom borbom, trčanjem,  što smo mlađi i imamo više snage, samo tako imamo šanse. Odbrana, trčanje, pametno u napadu. To što steknemo da sačuvamo“, istakao je Marinković.

Kapije hale "Aleksandar Nikolić", otvaraju se u 17 časova. 

(Foto: Dragana Stjepanović)