English

KK Partizan NIS

Petak, 27.09.2019 (20:00)

  • VS

Petak, 27.09.2019 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
01.02.2019 · 13:22

Sutra je novi "Klasik"

Partizan NIS će u okviru XVIII kola ABA j.t.d. lige gostovati u zagrebačkoj dvorani "Dražen Petrović", gde će u subotu 2. februara od 17 časova odmeriti snage sa Cibonom. 

U subotu, 2. februara je na programu novi košarkaški klasik regiona. Košarkaši Partizana NIS, idu u Zagreb gde će od 17 časova odmeriti snage sa Cibonom u dvorani "Dražen Petrović". U prvom ovosezonskom meču sutrašnjih rivala, crno-beli su u Beogradu trijumfovali rezultatom 86:67. 

Pred novi duel starih rivala, krilo Partizana NIS, Bandža Si poručuje: 

"Očekujem tešku utakmicu protiv veoma dobrog tima. Ukoliko želimo pobedu, moramo ostati fokusirani i konzistentni tokom svih 40 minuta. Ključno je da odigramo timski i prikažemo veliku borbu", istakao je Si. 

Trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je pred polazak u Zagreb poručio: 

"Cibona - Partizan je istorijski meč, pravi klasik. Svi znamo koliko su ova dva kluba važna za razvoj košarke i koliku pažnju dueli Cibone i Partizana uvek izazivaju. Osim tog istorijskog rivalstva, pet kola pre završetka lige i jedni i drugi imamo svoje razloge za maksimalnu motivaciju u sutrašnjem meču. Zbog toga očekujem veoma dobru utakmicu", istakao je Trinkijeri. 

(Foto: Dragana Stjepanović / BK Zenit)