English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
04.01.2019 · 13:02

Trinkijeri pred Mornar: "Odigrati koncentrisanije"

U subotu, 5. januara, crno-beli dočekuju prvaka Crne Gore u okviru 14. kola ABA j.t.d. lige. Utakmica je na programu od 19 časova. 

U subotu, 5. januara, crno-beli igraju prvu utakmicu na svom terenu u 2019. godini. U halu "Aleksandar Nikolić" stiže Mornar iz Bara u okviru XIV kola ABA j.t.d. lige. Utakmica je na programu od 19 časova, a zbog kazne, ulaz na tribine neće biti moguć. Utakmici će moći da prisustvuju samo vlasnici karata za parter i lože. 

Pred duel sa aktuelnim prvakom Crne Gore, trener Partizana NIS; Andrea Trinkijeri je izjavio: 

"Čeka nas duel sa ekipom koja nas je već jednom dobila i 'isprebijala' ove sezone. Da nam se to ne bi desilo ponovo, moramo odigrati sa daleko većom koncentracijom u odbrani i u napadu, i shvatiti na koji način oni igraju. Samo tako ćemo sutra biti bolji", istakao je Trinkijeri. 

Krilo crno-belih, Rade Zagorac je poručio: 

"Ukoliko uđu u dobar šuterski ritam, igrači Mornara mogu biti veoma nezgodni i tada su u stanju da svakoj ekipi naprave probleme. Naša želja je da im to onemogućimo i da utakmicu odigramo na način koji nama više odgovara. Ova utakmica, kao i svaka naredna u ABA ligi, za nas je veoma važna i moramo da budemo na svom maksimumu tokom čitavog njenog toka", izjavio je Zagorac.  

(Foto: Petrol Olimpija / Dragana Stjepanović)