English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
21.12.2018 · 12:50

Trinkijeri i Si: "Ponoviti dobro koncentraciju od srede"

Košarkaši Partizana NIS u XII kolu ABA j.t.d. lige dočekuju Cedevitu. Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" se igra u subotu, 22. decembra od 19 časova. 

U subotu, 22. decembra, Partizan NIS igra novu utakmicu u okviru ABA j.t.d. lige. U halu "Aleksandar Nikolić" stiže zagrebaćka Cedevita, tim kojeg su crno-beli savladali u prvom kolu regionalnog šampionata. Skoro tri meseca nakon te utakmice, na programu je novi duel pred koji trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri, poručuje: 

"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško sutra. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobru koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", istakao je Trinkijeri. 

Krilo crno-belih, Bondža Si, takođe ističe koncentraciju kao ključni faktor u sutrašnjem meču. 

"Moramo sačuvati fokus tokom cele sutrašnje utakmice. Cedevita igra veoma dobro u poslednje vreme i sigurno želi da nam se revanšira za poraz u prvom kolu. Sa druge strane, mi želimo da ponovimo dobru igru od srede i pokušamo da sutra budemo još bolji", rekao je Si. 

(Foto: Dragana Stjepanović)