English

KK Partizan NIS

Sreda, 18.12.2019 (20:30)

  • VS

Sreda, 18.12.2019 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
14.12.2018 · 09:32

Trinkijeri pred FMP: "Jako je važno da vežemo pobede"

U XI kolu ABA j.t.d. lige, crno-beli dočekuju FMP. Utakmica je na programu u subotu, 15. decembra od 21 čas. 

Sa dve pobede koje su ostvarili u Laktašima i Vilerbanu, crno-beli se vraćaju u halu "Aleksandar Nikolić". U poslednjem duelu prve polovine ligaškog dela regionalnog šampionata, Partizan NIS u subotu, 15. decembra, od 21 čas dočekuje FMP. Pred prvu od tri uzastopne utakmice koje će Parni valjak odigrati u nekadašnjem "Pioniru", trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pohvalio način igre sledećeg rivala i istakao koliko je važno da ekipa bude u stanju da pobeđuje u nizu.  

"FMP je ekipa koja igra solidnu, pametnu, racionalnu košarku. Veoma su tvrdi i mi moramo naći način da im u tom segmentu pariramo. Takođe, za nas je od izuzetnog značaja da budemo u stanju da vežemo pobede", poručio je Trinkijeri. 

Centar crno-belih, Đorđe Gagić, takođe oćekuje tvrdu utakmicu i veruje u pobedu Partizana. 

"I ove godine, FMP ima dobar tim i igra veoma dobro. Iako su vezali dva poraza, to je ekipa koja se nikada ne predaje i koji će pokušati da se baš protiv nas vrati na pobednički kolosek. U dosadašnjem toku sezone, Apić je pokazao odličnu formu i moraćemo da obratimo dodatnu pažnju na njega, ali pre svega je važno da se usredsredimo na sebe, odigramo čvrsto od početka do kraja utakmice i tako dođemo do važne pobede", naglasio je Gagić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)