English

KK Partizan NIS

Nedelja, 15.12.2019 (20:00)

  • VS

Nedelja, 15.12.2019 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
25.10.2018 · 09:56

Čanak pred Zadar: "Pobeda je jedina opcija"

Crno-beli u petak, 26. oktobra od 21 čas dočekuju Zadar u Štark areni. 

U 5. kolu regionalne, ABA j.t.d. lige, košarkaši Partizana NIS dočekuju Zadar. Utakmica je na programu u petak, 26. oktobra od 21 čas. Prvi put nakon više od 4 godine, crno-beli će odigrati utakmicu u Štark areni. 

Pred meč u našoj najvećoj dvorani, trener Partizana NIS, Nenad Čanak je izjavio: 

"Teška je situacija za nas, ali izlazili smo i iz težih. Zadar je promenio trenera, tako da se u ovom trenutku moramo okrenuti samo sebi i otkloniti nedostatke u igri. U sutrašnjoj utakmici nemamo izbora i jasno je da nam je pobeda jedina opcija", poručio je Čanak. 

Bek crno-belih, Vanja Marinković deli mišljenje svog trenera. 

"Pred nama je utakmica u kojoj moramo da pobedimo. Svesni smo da smo sposobni da igramo daleko bolje nego što je to bio slučaj u prethodnih desetak dana i učinićemo sve da to sutra i pokažemo na parketu Arene. Zadar će sigurno ući u meč sa velikom energijom i željom, ali sam ubeđen da ćemo mi tu pobedu želeti više", istakao je Marinković. 

Prodaja pojedinačnih ulaznica za nivo 200 i Sky box je počela danas. Ukoliko bude potrebe, u prodaju će biti pušten i nivo 400. 

INFORMACIJA ZA VLASNIKE SEZONSKIH ULAZNICA
Vlasnici sezonskih ulaznica za tribine A i B, plavu ložu, belu ložu i VIP ložu u dvoranu će ulaziti sa severne strane. Za navijače koji imaju karte za neku od pomenutih loža, biće odvojen poseban sektor na severnij strani, bliže terenu. 
Vlasnici sezonskih ulaznica za parter 4, parter B i počasna mesta pored terena, u dvoranu će ulaziti na Press ulaz koji se nalazi sa istočne strane Štark arene. 
Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu D, ulaziće sa južne strane

(Foto: Dragana Stjepanović, video: Videostroj)