English

KK Partizan NIS

Nedelja, 26.05.2019 (20:00)

  • VS

Nedelja, 26.05.2019 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
29.05.2018 · 11:17

Čanak: "U situaciji smo iz koje nema nazad. Pobedi ili idi kući"

Crno-beli u sredu, 30. maja od 20:30 dočekuju Crvenu zvezdu MTS u drugoj utakmici polufinala Superlige Srbije. Ulaznica nema u slobodnoj prodaji. 

U sredu, 30. maja, crno-beli igraju drugu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige protiv Crvene zvezde MTS. Nakon prve utakmice, košarkaši Partizana NIS su zaostatku od 1:0, pa je sutrašnji meč biti ili ne biti za crno-bele u ovoj seriji. 

"U situaciji smo iz koje nema nazad. Pobedi ili idi kući. Zdravstveni bilten nije dobar pa će oni koji su spremni, morati da daju još više od sebe i da odigraju i za svoje povređene saigrače. Nakon jučerašnjeg poraza, očekujem da ekipa pokaže reakciju i da odigramo borbeno od početka do kraja. Samo sa takvim pristupom imamo čemu da se nadamo", izjavio je trener Partizana NIS, Nenad Čanak. 

KARATA NEMA U SLOBODNOJ PRODAJI, ULAZI OTVORENI OD 18:30

Ulaznice za drugu utakmicu polufinalne serije Superlige, Partizan NIS - Crvena zvezda MTS neće biti puštene u slobodnu prodaju. Ovim putem, KK Partizan NIS obaveštava javnost da će navijači Partizana biti smešteni u svim sektorima u dvorani. Kao i u prvoj utakmici, razmene karata na nivou klubova neće biti. Simpatizerima Crvene zvezde MTS koji ipak dođu u posed ulaznica za parter B, biće omogućen ulaz isključivo u ovaj sektor. Onim simpatizerima našeg rivala koji ne budu imali ulaznice za isključivo parter B, ulaz u dvoranu neće biti dozvoljen. Iz bezbednosnih razloga, kapacitet partera B će za sutrašnju utakmicu biti smanjen. 

Ulazi u halu "Aleksandar Nikolić", biće otvoreni u 18:30. Partizan NIS apeluje na svoje navijače da svom timu pruže gromoglasnu podršku tokom svih 40 minuta, ali da poštuju granice fer-pleja i da se uzdrže od bilo kakvog vređanja ili ubacivanja predmeta u teren. 

(Foto: Dragana Stjepanović)