English

KK Partizan NIS

Subota, 19.01.2019 (17:00)

  • VS

Subota, 19.01.2019 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
09.02.2018 · 08:31

Partizan NIS na putu za Ljubljanu

U XX kolu ABA j.t.d. lige, crno-beli će u subotu, 10. februara igraju na gostujućem terenu protiv Petrol Olimpije. Meč je na programu od 21:00 (Direktan prednos na TV Arena Sport)  

Jutros oko 9 časova, ekspedicija crno-belih je krenula za Ljubljanu, na meč XX kola ABA j.t.d. lige protiv Petrol Olimpije. Meč je na programu u subotu, 10. februara od 21 čas, uz direktan prenos na TV Arena Sport. 

Pred polazak na put, trener crno-belih, Nenad Čanak je izjavio: 

"Još tri kola su ostala do kraja lige, videćemo da li za nas to znači i do kraja šampionata. Mi ćemo pokušati da odigramo najbolje što u ovom trenutku možemo, pokušati da dođemo do pobede i tako uradimo sve što je do nas. Kalkulacije nas ne zanimaju, Partizan mora u svakoj utakmici da ide na pobedu. Tako će biti i sutra", poručio je Čanak. 

Bek Partizana NIS, Vanja Marinković je dodao: 

"Imamo obavezu pre svega prema dresu koji nosimo i prema sebi, da u Ljubljani odigramo najbolje što možemo. Prva utakmica protiv Olimpije u Beogradu je završena njihovom pobedom nakon preokreta, iako smo većim delom susreta bili u prednosti. Prethodnih godina, u Ljubljani smo igrali vrlo zanimljive utakmice, pretprošle sezone čak četiri produžetka, ali smo ih na kraju gubili. Sada, želimo da stvari budu drugačije i verujem da smo u stanju da želju sprovedemo u delo", rekao je Marinković. 

(Foto: Dragana Stjepanović)