English

KK Partizan NIS

Sreda, 28.10.2020 (20:30)

  • VS

Sreda, 28.10.2020 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
19.01.2018 · 09:18

Čanak pred Cibonu: "Sudeći po tome kako treniramo, imamo dobre šanse da pobedimo"

"Ako dopustimo igračima Cibone da uvede utakmicu u njihov ritam, imaćemo puno problema", upozorava trener crno-belih. 

Sve je spremno za još jedan košarkaški klasik regiona! U subotu, 20. januara u hali "Aleksandar Nikolić", sastaće se Partizan NIS i Cibona uz besplatan ulaz na tribine. U prvom ovosezonskom meču sutrašnjih rivala, crno-beli su u Zagrebu pobedili sa 74:90. Sada, šest kola pre kraja ligaškog dela regionalnog prvenstva, "Parni valjak" nastavlja borbu za plasman u plej-of. 

Pred sutrašnji klasik, trener Partizana NIS, Nenad Čanak je izjavio: 

"Gostuje nam Cibona, a naši dueli sa njima su kroz istoriju uvek bili zanimljivi. Sudar dva bivša šampiona Evrope uvek pobuđuje posebnu pažnju, a tako je i ovog puta. Na samoj utakmici, mi ćemo pokušati da nastavimo niz dobrih igrara i da što je bolje moguće uklopimo dva nova pojačanja. Ne treba očekivati mnogo od njih u sutrašnjem meču, ali nemamo mnogo vremena i moramo da ih u što kraćem roku uklopimo u tim. Očekuje nas meč protiv iskusne Cibone koja ima igrače sa dosta abaligaških utakmica u rukama i nogama. Znaju da igraju košarku i ako im dopustimo da uvedu utakmicu u njihov ritam, imaćemo puno problema. Ipak, sudeći po tome kako treniramo, verujem da imamo dobre šanse da sutra pobedimo", istakao je Čanak. 

Bek crno-belih, Aleksandar Aranitović svestan je važnosti sutrašnjeg meča. 

"Znamo šta nam je cilj i znamo da nas do njega vodi samo pobeda. I Cibona i mi smo dosta promenili sastav u odnosu na prvi duel, imamo nove trenere i igramo drugačije. Naše igre u poslednje vreme, daju nam pravo da verujemo u trijumf, a nadam se da ćemo do njega doći uz podršku sa punih tribina", istakao je Aranitović. 

Ulaz na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" biće besplatan, a kapije se otvaraju sat vremena pre početka košarkaškog klasika. 

Ulaz u parter i lože. biće moguć sa sezonskim ulaznicama i dnevnim kartama koje će u prodaju biti puštene na dan meča. (parter: 500 dinara, bela loža: 1.200 dinara, VIP loža: 1.500 dinara, počasna mesta pored terena: 12.000 dinara) 

(Foto: Dragana Stjepanović / Miroslav Todorović; Video: Videostroj)