English

KK Partizan NIS

Nedelja, 18.11.2018 (19:00)

  • VS

Nedelja, 18.11.2018 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
04.12.2017 · 09:37

Crno-beli sutra u Viljnusu

Partizan NIS protiv Lijetuvos Ritasa nastavlja takmičenje u 7 Days Evrokupu. Utakmica je na programu 5. decembra od 18 časova uz direktan prenos na TV Sport Klub. 

Posle utakmice u Podgorici, crno-beli danas putuju u Litvaniju gde će se u utorak, 5. decembra od 18 časova sastati sa Lijetuvos Ritasom u okviru 7 Days Evrokupa. Košarkaši Partizana su juče, po povratku iz Crne Gore, trenirali u Beogradu i spremali se za sutrašnji meč na kojem će ponovo biti nekompletni. 

"I tokom pauze smo imali puno problema sa povredama, a ti problemi nisu nestali ni sada. U Viljnus neće putovati Veličković koji je imao povredu tetive i rešili smo da ga sačuvamo, kao ni Tomić, dok ćemo ostale probleme pokušati da do sutra rešimo koliko možemo. Protivnik je jaka ekipa, igraju modernu, evropsku košarku i jako su opasni. Mi ćemo igrati bez kalkulacija, sa željom da pobedimo i sve ćemo učiniti da to ostvarimo. Videćemo koliko su naše želje realne, ali odustajati nećemo. Meni je važno da ostvarimo kontinuitet u igri, da igramo dobro i da se mladi igrači kroz ovakve utakmice razvijaju", istakao je Nikolić. 

Devetnaestogodišnji bek crno-belih, Aleksandar Aranitović je pred polazak u Viljnus izjavio: 

"Prva utakmica protiv Lijetuvos Ritasa nam je pokazala kako iskusne ekipe kažnjavaju padove u igri. Mi u Viljnus putujemo sa željom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu, da odigramo dobro, angažovano i da iz te igre pokušamo da dođemo do pobede", rekao je Aranitović. 

(Foto: Dragana Stjepanović / Miroslav Todorović)