English

KK Partizan NIS

Sreda, 21.11.2018 (19:00)

  • VS

Sreda, 21.11.2018 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
01.12.2017 · 09:19

Crno-beli sutra protiv lidera regionalnog šampionata

U X kolu ABA j.t.d. lige košarkaši Partizana NIS će u subotu, 2. decembra igrati u prodgoričkom SC Morača protiv Budućnosti. 

Dvonedeljnu pauzu u šampionatu, crno-beli su iskoristili za oporavak i pripremu za nove izazove koji ih očekuju u nastavku sezone. U subotu, 2.12. košarkaši Partizana igraju u Podgorici, protiv Budućnosti, prvoplasirane ekipe u ABA j.t.d. ligi. Utakmica u SC Morača počinje u 19 časova (TV prenos na Arena Sport) a pred nastavak sezone, trener crno-belih, Miroslav Nikolić poručuje: 

"Apsolutni favorit na sutrašnjoj utakmici je Budućnost. Dobra su ekipa, jedna od najboljih u ligi, dobro igraju i zaslužuju sve pohvale za dosadašnji učinak u sezoni. Mi smo tokom ove pauze imali dosta problema sa povredama, pa smo i trening prilagođavali tome a sutra ćemo se Budućnosti suprotstaviti mladošću i energijom koja mora da bude na najvišem nivou", istakao je Nikolić. 

Krilo Partizana NIS, Mihajlo Andrić, ističe da će od presudnog značaja biti održavanje ritma tokom svih 40 minuta. 

"Budućnost igra odlično od početka sezone i nisu slučajno prvi na tabeli. Sa druge strane, mi smo pokazali igru u kojoj je bilo dosta oscilacija, ali smo pokazali i da  smo u stanju da pariramo svima kada smo u naletu. Za tako nešto u Morači, moraćemo na sve načine da održimo dobar ritam tokom cele utakmice",  rekao je Andrić. 

Nakon ovog meča, crno-bele očekuje povratak u Beograd a potom i novo putovanje jer je utakmica 7Days Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa na programu već u utorak, 5. decembra. 

(Foto: Dragana Stjepanović / Miroslav Todorović)