English

KK Partizan NIS

Sreda, 17.10.2018 (20:45)

  • VS

Sreda, 17.10.2018 (20:45)

VESTI

Ostale Vesti »
10.11.2017 · 09:36

Crno-beli sutra u Sremskoj Mitrovici

U VIII kolu ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će igrati protiv Mega Bemaksa 11.11. od 19 časova u SC Pinki u Sremskoj Mitrovici. 

Košarkaši Partizana pred sobom imaju novu važnu utakmicu u ABA j.t.d. ligi. U subotu, 11.11. crno-beli gostuju u Sremskoj Mitrovici protiv ekipe Mega Bemaksa. Utakmica u mitrovačkom SC Pinki je na programu u 19 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. 

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Miroslav Nikolić poručuje: 

"Mega je jako kvalitetna ekipa. Dobro igraju i odmorni su jer ove sezone igraju jednu utakmicu nedeljno, pa imaju više vremena za trening i pripremu. Mi u Mitrovicu idemo da damo sve od sebe. Igramo sve bolje, i očekujemo da u utakmici na jednu loptu izborimo šansu za pobedu. Što se sastava tiče, oni koji budu najspremniji, igraće sutra", istakao je Nikolić.  

Dvadesetogodišnji bek crno-belih, Vanja Marinković je pred utakmicu sa Megom izjavio: 

"Od početka sezone smo pokazali da možemo da igramo jako dobro, ali i da igramo sa dosta oscilacija. I kada se pogreši, ne smemo da padamo, nego da se borimo i trudimo da osvojimo loptu, a da sledeći napad odigramo pametnije. Mega uvek ima odličan tim i uvek je teško igrati protiv njih, ali verujem da imamo i snage i znanja da se iz Mitrovice vratimo sa pobedom koja bi nam baš puno značila", rekao je Marinković. 

(Foto: Dragana Stjepanović / Miroslav Todorović)