English

KK Partizan NIS

Četvrtak, 20.09.2018 (18:00)

  • VS

Četvrtak, 20.09.2018 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
03.10.2017 · 09:11

Partizan na rođendan protiv Mornara

U danu kada JSD Partizan slavi 72 godine postojanja, crno-beli košarkaši od 17 časova biju bitku na Jadranu protiv Mornara. 

Nakon ABA Superkupa, crno-beli se vraćaju u halu Topolica. U II kolu regionalne ABA j.t.d. lige, Partizan NIS igra protiv Mornara u danu kada JSD Partizan slavi 72. rođendan. Utakmica počinje u 17 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. Posle početnog poraza u novoj sezoni, trener Miroslav Nikolić ukazuje na važnost sutrašnjeg duela: 

"Moramo bolje nego u prvom kolu. Posle prvog poraza, ova utakmica je za nas veoma važna. Mornar nas je nedavno već pobedio i pokazao da ima dobru ekipu. Mi moramo da mnogo bolje odigramo u fazi odbrane, naročito da sa centrima bolje branimo 'pik' protivnika", istakao je Nikolić. 

Kapiten, Novica Veličković veruje u crno-beli tim. 

"Ako hoćemo da pobedimo, moramo biti mnogo agresivniji u borbi za svaku loptu. Oni su na Superkupu protiv nas pogodili 16 trojki, a pokazali su i dobru unutrašnju igru. Sada će imati i dodatan kvalitet sa povratkom Lukovića, ali verujem da smo u stanju da im dobro pariramo i da se iz Bara vratimo sa pobedom", izjavio je Veličković i dodao: 

"Zahvalio bih se našim navijačima iz Bara i cele Crne Gore na podršci tokom ABA Superkupa i pozvao ih da i sutra budu uz nas". 

Srećno crno-beli! 

(Foto: Mornar / Miroslav Todorović)