English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
06.09.2017 · 11:53

Tadić, Stevanović i Gavrilović potpisali ugovore sa crno-belima

Andreja Stevanović i Tadija Tadić su potpisali četvorogodišnje ugovore, dok se Strahinja Gavrilović obavezao na trogodišnju vernost Partizanu. 

Zlatni srpski junior sa nedavno završenog Evropskog prvenstva i izdanak omladinske škole Partizana NIS, Tadija Tadić, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa crno-belima. Mladi plejmejker, rođen 1999. godine, ovog popodneva  je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. 

Novi članovi crno-bele porodice, od danas u i bek, Andreja Stevanović, odnosno krilo Strahinja Gavrilović koji su prošle sezone igrali za beogradski Dinamik i radili sa sadašnjim trenerom crno-belih, Miroslavom Nikolićem. 

Andreja Stevanović, rođen je na dan jedne od najčuvenijih pobeda naše reprezentacije, 9. jula 1995. u Kragujevcu, a pre Dinamika igrao je za Borac iz Čačka, aleksinački Napredak i Radnički iz Kragujevca. 

Strahinja Gavrilović (1993.) koji igra na pozicijama krilnog centra i niskog krila je pre sezone u Dinamiku proveo četiri godine na Univerzitetu Južna Kalifornija, gde je nastupao u NCAA ligi. 

Sva trojica igrača već nekoliko nedelja treniraju sa crno-belima i večeras će igrati u zatvorenom test meču protiv Igokee. 

(Foto: KK Partizan NIS, KK Dinamik, FIBA)