English

KK Partizan NIS

Četvrtak, 19.04.2018 (20:00)

  • VS

Četvrtak, 19.04.2018 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
17.05.2017 · 11:30

Džikić pred derbi: "Moramo biti čvrsti, odlučni i uporni"

Crno-beli u četvrtak, 18. maja od 19 časova dočekuju Crvenu zvezdu MTS u okviru IX kola Mozzart Superlige Srbije. Ulaznica nema u slobodnoj prodaji. 

U devetom kolu Mozzart Superlige Srbije, Partizan NIS u četvrtak, 18. maja dočekuje Crvenu zvezdu MTS. Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a ulaznica u slobodnoj prodaji nema, a ulaz će biti moguć sa godišnjim kartama i dnevnim propusnicama namenjenim sponzorima. 

Poruka navijačima: Partizan i samo Partizan
KK Partizan NIS poziva svoje navijače da u sutrašnjem meču podrže crno-bele tako što će u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih ispada koji mogu naneti štetu klubu, usmeriti svu svoju energiju na podršku igračima na terenu. 

 

Trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić, očekuje tvrdu utakmicu u četvrtak: 

"Derbi je uvek utakmica sa specifičnim značajem, koja donekle ne zavisi od trenutne situacije aktera. Očekuje nas tvrda utakmica, u kojoj moramo da budemo čvrsti i odlučni i uporni. Svesni smo odnosa kvaliteta, ali ćemo biti borbeni. Sa energijom ćemo pokušati da se nametnemo". - istakao je šef stručnog štaba crno-belih. 

Krilo Partizana, Mihajlo Andrić pred sutrašnji duel ističe: 

"Očekuje nas utakmica u kojoj moramo biti čvrsti i u napadu i u odbrani. Trudićemo se da brobenom igrom tokom svih 40 minuta uvedemo meč u ritam koji nama odgovara". - izjavio je Andrić. 

Iz bezbednosnih razloga i pojačane kontrole na ulazima, kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" biće otvorene 2 sata pre početka utakmice. 

(Foto: Miroslav Todorović)