English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
20.04.2017 · 12:34

Nenad Čanak: "Nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu"

"Partizan ima obavezu da uvek ima najviše ciljeve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna". - poručio je Čanak.

Košarkaši Partizana NIS započinju takmičenje u Mozzart Superligi Srbije u petak, 21. aprila od 20 časova kada u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuje Vršac. Prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter počinje u 17 časova na blagajni nekadašnjeg Pionira. Pred početak najkvalitetnijeg domaćeg takmičenja, u Kući košarke je održana zajednička konferencija za medije na kojoj su govorili treneri učesnika Mozzart Superlige. 

Pomoćni trener crno-belih, Nenad Čanak, je prisutnima preneo izvinjenje trenera Aleksandra Džikića koji nije mogao da prisustvuje današnjem događaju i potom o početku lige rekao:  

"Partizan ima obavezu da uvek ima najviše cilejve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, kažem, videćemo krajem juna šta će biti". - istakao je Čanak.

O zdravstvenom stanju u ekipi pred početak lige, Nenad Čanak je rekao:  

"Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone ali ništa ozbiljno". - izjavio je pomoćni trener crno-belih. 

Pred sutrašnji meč sa ekipom Vršca, Čanak je istakao da Partizan NIS ima ulogu favorita. 

"U prvom kolu sigurno da smo favoriti, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu". - zaključio je Čanak. 

U drugom kolu, Partizan NIS se u utorak 25. aprila sastaje sa Crvenom zvezdom MTS. 

(Foto: KK Partizan NIS / Miroslav Todorović)