English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
14.03.2017 · 10:01

Partizan NIS protiv Cedevite u polufinalu ABA j.t.d. lige

Prvi meč polufinalne serije igra se u Zagrebu, u subotu 18.03. od 19 časova. Veličković u idealnoj petorci prvenstva, Uroš Luković prvi bloker. 

Nakon završetka poslednjeg, XXVI kola ABA j.t.d. lige, poznat je i konačan raspored utakmica polufinalne serije. Ligaški deo regionalnog šampionata Partizan NIS je završio na trećoj poziciji i u polufinalu će igrati protiv zagrebačke Cedevite.

Prvi meč se igra u Zagrebu, u subotu 18.03. od 19 časova. Drugi meč se igra u Beogradu 25.03. od 20 časova. Eventualna treća utakmica, igrala bi se u subotu, 1. aprila u Zagrebu.   

Veličković u idealnoj petorci, Luković prvi bloker

Zahvaljujući glasovima trenera, navijača i komisije ABA j.t.d. lige, kapiten crno-belih, Novica Veličković, izabran je u idealnu petorku regionalnog šampionata u sezoni 2016/17. Pored njega, u idealnih pet, našli su se i Miro Bilan, Čarls Dženkins, Stefan Jović i Marko Simonović. U "drugoj petorci" ABA j.t.d. lige, našli su se Stefan Birčević i Vilijam Hečer. 

Na kraju ligaškog dela prvenstva, prvi bloker ABA j.t.d. lige je centar Partizana NIS, Uroš Luković koji je u ligi imao učinak od 43 blokade. (1,65 po meču) 

(Foto: Cedevita / Marin Sušić / Miroslav Todorović; video: ABA j.t.d. liga)