English

KK Partizan NIS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

  • VS

Petak, 13.03.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
31.10.2016 · 08:28

Partizan NIS dočekuje Zielonu Goru

Utakmica je na programu u utorak, 01.11. u 18 časova. Džikić: “Radimo kako najbolje možemo sa onime što imamo.”

Prvi meč FIBA Lige šampiona u hali “Aleksandar Nikolić”, crno-beli dočekuju sa skorom 1-1, nakon dva gostovanja u Nemačkoj i Turskoj. Na evropskoj premijeri, Partizanu će se suprotstaviti iskusni sastav ekipe Stelmet Zielona Gora. Poput crno-belih, i poljski tim u meč III kola FIBA Lige šampiona ulazi sa skorom 1-1.

U najavi meča, trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić je izjavio:  

“Naš sledeći protivnik je ponovo ekipa koja ima evroligaško iskustvo, što dovoljno govori o tome o kakvom se klubu i organizaciji radi. Što se njihovog sastava tiče, imaju vrlo iskusnu bekovsku liniju i čvrste i aktivne centre. Uostalom, jasno je da je naša grupa u ovom takmičenju daleko najkvalitetnija, ali je takođe jasno da se to neće promeniti. To smo prihvatili, i radimo kako najbolje možemo sa onime što imamo.” – istakao je trener crno-belih.

Jedan od najmlađih prvotimaca crno-belih, Vanja Marinković ističe da je sva pažnja usmerena na meč sa Stelmet Zielonom Gorom:

“Uvek govorimo da je svaki sledeći meč najvažniji, jer u svakom meču imamo i želju i obavezu da pružimo svoj maksimum. Očekuje nas utakmica protiv još jedne jake i iskusne ekipe, ali mi ćemo izaći na teren spremni da damo sve od sebe.” – izjavio je Marinković.

Utakmica je na program u utorak, 01.11. u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport i putem online platforme livebasketball.tv

Ulaznice u prodaji sutra od 10 časova
Pojedinačne ulaznice za meč Partizan NIS – Stelmet Zielona Gora naći će se u prodaji od sutra. U period od 10 do 15 časova, karte će se prodavati u prostorijama KK Partizan NIS na stadionu Partizana. (Kancelarija 218) Od 15 časova do početka meča, karte će se prodavati na blagajni hale “Aleksandar Nikolić”. Cena ulaznice za tribine je 500, a za parter 800 dinara. 

(Foto: Basketball Champions League, Video: KK Partizan NIS)