English

KK Partizan NIS

Utorak, 19.10.2021 (19:30)

  • VS

Utorak, 19.10.2021 (19:30)

VESTI

Ostale Vesti »
01.03.2016 · 13:44

Novica Veličković ponovo u Partizanu

„Presudila je moja velika želja da ponovo igram pred našim navijačima.“ – poručio je povratnik u redove crno-belih po potpisivanju ugovora. 

Prezime Veličković  ponovo će stajati iznad crno-bele dvanaestice. Nakon boravka u turskom Trabzonu, bivši košarkaš Reala iz Madrida, Mege i Bamberga, vratio se u Beograd i potpisao ugovor sa KK Partizan NIS do kraja tekuće sezone. Administrativne procedure prilikom raskida ugovora sa turskim prvoligašem ovog jutra su otklonjene,  i već dogovorena saradnja je mogla i da se ozvaniči.

„Veoma mi je drago da sam se vratio u Beograd. U svoj klub, tamo gde sam ponikao.  Presudila je moja želja da ponovo igram pred našim navijačima i da ponovo sa parketa, sa njima delim ljubav prema Partizanu.“ – izjavio je Veličković po potpisivanju ugovora.

Osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije u Poljskoj 2009. višestruki šampion  Jadranske lige i prvenstva Srbije, pravo ponovnog nastupa u crno-belom dresu stiče u prvom kolu domaćeg prvenstva.   Prethodno, Veličković je za prvi tim Partizana igrao od 2004. do 2009. godine a pre toga je sa velikim uspehom nastupao i za mlađe selekcije našeg kluba.  

(Foto: Miroslav Todorović)