English

KK Partizan NIS

Subota, 29.02.2020 (18:00)

  • VS

Subota, 29.02.2020 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
08.09.2015 · 14:43

Berić: Optimista sam, tu smo da pomognemo Partizanu

Svesrdnu pomoć novi predsednik će imati i od prvog saradnika, potpredsednika Miroslava Berića, koji će u Pekovićevom odsustvu biti vršilac dužnosti predsednika:

- Velika mi je čast što sam postao potpredsednik kluba i zahvaljujem se Nikoli koji mi je ponudio to mesto. Biću mu desna ruka kako bih obavio dužnost u njegovom opravdanom odustvu. Tu smo da pomognemo Partizanu. Nadam se da se pojavila ta svetlost za izlaz iz krize. Neće biti ni malo lako, ali tu smo - rekao je još jedan as iz košarkaške crno-bele porodice.

Berić je naglasio da će u narednom periodu klubu biti potrebna pomć svih koji vole ovaj tim, a da će oni predano raditi na rešavanju teške situacije:

- Ovo je pozitivna priča, sportska priča. Svi smo mi deca Partizana i igračke veličine, Nikola je NBA zvezda. Biće nam i potrebna pomoć svih, ali pun sam optimizma da možemo da izađemo iz ove krize. Naravno trebaće vremena za to ali uz svesrdnu pomoć svih struktura u klubu, sponzora, navijača nadam se da ćemo izaći iz krize - rekao je novi potpredsednik kluba iz Humske. 

 Tagovi: