English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
30.06.2015 · 12:39

Grobari za Nas i u Nišu

Posle revijalne utakmice u Beogradu, koja je okupila velike asove crno-belih, donatorske večeri u Čačku, fondacija ʺGrobari za nasʺ, organizovala je još jednu akciju prikupljanja pomoći za KK Partizan. Navijači Partizana, po ko zna koji put, okupili su se u želji da pomognu klubu. Sa devizom ʺvratimo klubu za radosti i trofeje koje nam je priređivao decenijamaʺ, oni su nastavili sa akcijama pomoći. Ovog puta donatorsko veče bilo je priređeno u Nišu.

- Niš volim zato štzo je lep grad i zato što smatram da je Niš grad navijača Partizana. Osvojili smo mnogo trofeja u Nišu i uvek se rado vraćamo ovde. Ovom prilikom želim da se zahvalim našem domaćinu Duletu, ljudima iz Fondacije "Grobari za nas". Smatram da je ovo više od neke finansijske pomoći to je pečat ljubav prema KK Partizan, kao i SD Partizan - rekao je predsednik Partizana Predrag Danilović i potom dodao:

- Ovo je druga donatorska večera, prva akcije je bila utakmica u Pioniru, zatim Čačak, pa Niš i nadamo se da će biti još nekih akcija. Velika zahvalnost svim ljudima koji su došli i svim našim navijačima. Sada je period kada svi treba da se skoncentrišemo da Partizan opstane - zaključio je prvi čovek kluba iz Humske.

Fondacija "Grobari za Nas" pokrenula je i internet prezentaciju, gde možete videti sve novosti, akcije, mogućnost članstva i kupovine proizvoda sa logom fondacije.


Tagovi: