English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
08.06.2015 · 14:23

Vujošević: Očekuje nas drugačija utakmica

Već u utorak, 9. juna Partizan NIS ima prvu meč loptu za prolazak u finale domaćeg šampionata. Duško Vujošević je optimista pred naredni duel sa timom iz Valjeva. 

- Uspešno smo otpočeli polufinalnu seriju. Značajno je da smo osim rezultata odigrali i jednu veoma dobru utakmicu. Pre svega sam zadovoljan pristupom i odnosom igrača prema svim onim zadacima koje smo postavili pred samu utakmicu ispred ekipe - zadovoljno je konstatovao trener srpskog šampiona i potom nastavio: 

- Metalac je pokazao i u Beogradu da poseduje i jedan dobar nivo kvaliteta, ali iz svih razloga koje sam naveo vezano za našu igru, oni naprosto nisu mogli u punoj meri da pokažu potencijal koji ih je doveo do trećeg mesta u domaćem šampionatu.

Tim Partizana je spreman za novi okršaj sa Metalcem, sikusni strateg veruje u svoju ekipu i ističe da će druga utakmica polufinalne serije biti drugačija nego prvi meč:

- Mi smo već zaboravili taj meč, koji je odigran u nedelju, iz prostog razloga jer nas već sutra čeka novi i želimo da se ponašamo kao da je to prvi u seriji, a nadamo se i poslednji u ovom polufinalu. 
Znamo da će to biti sasvim drugačija utakmica, iz jednostavnog razloga jer je Metalac ekipa koja pokazuje drugačiji nivo pristupa i reakcije kada igra na domaćem parketu. Nošeni frenetičnim navijanjem publike, nastoje da izvuku maksimum iz svakog igrača, ta ekipa se sasvim drugačije ponaša igrajući na domaćem terenu.
Bilo bi od velikog značaja da zabeležimo sutra pobedu i da praktično iz dvokoraka prođemo u finale. 
Verujem da naš tim ima kvalitet i da je sposoban da upravo to uradi sutra. Očekujemo da pružimo još bolju partiju nego u Beogradu
 - zaključio je Vujošević

Utakmica u Valjevu je zakazana za utorak, 9. juna sa početkom u 18 časova, a direktan prenos meča je na kanalu RTS. Tagovi: