English

KK Partizan NIS

Sreda, 03.03.2021 (20:00)

  • VS

Sreda, 03.03.2021 (20:00)

VESTI

Ostale Vesti »
07.06.2015 · 22:24

Ozbiljnost za revanš u Valjevu

Trener Partizana NIS Duško Vujošević pohvalio je protivnika i sve ono što su uradili tokom ove sezone:

- Metalac ima potencijal i kvalitet, što je pokazao i rezultatima u sezoni, pa prva utakmica u plej-ofu sa takvim protivnikom traži oprez, pogotovo što je sezona završena za Murića, Pavlović je igrao meč sa samo jednim treningom, pole udarca u derbiju, a Milosavljevič je još u fazi vraćanja samopouzdanja posle sitnije povrede. Dobro samo odigrali, nismo jurili koš razliku, jer za dva dana je nova utakmica u kojoj će se Metalac pred svojom publikom predstaviti sa većim ambicijama i višim kvaltetom nego sada.

Vujošević se zahvalio i publici koja je bila u Pioniru. 

- Hvala svima koji prate Partizan i protiv Tamiša i protiv svih, a ne samo protiv Zvezde - rekao je Vujošević, a zatim dodao: 

- Poručio bih svima koji zagovaraju rizične poteze da se igra samo srpska liga po svaku cenu, da ne razmišljaju samo o svojim interesima, za postavljanjem strukture u toj ligi i institucija, već da se kaže jasno i glasno da je Jadranska liga jača od svih liga pojedinačno i ja želim da moji igrači igraju bolje lige, a to je i želja publike što pokazuje gledqnost tih utakmica. FIBA se obračunava sa Evroligom oko Jadranske lige. Pa, Evroligu baš briga za Jadransku ligu i ona će to da pusti niz vodi, kako god hoćete. Nisam involviran u te odluke, ali neke lične sujete i interese i igre moći… Ako dovedu do toga da se igraju samo nacionalne lige, ne znam ko će da snosi odgovornost ili će to da bude gest patriotizma. Mi koji smo bili oštećeni u ABA ligi, a ja se borim da ostane to takmičenje… 


Mihajlo Andrić bio je jedan od glavnih aktera pobede u prvoj polufinalnoj utakmici: 

- Napravili smo veliku prednost u prvom poluvremenu i održavali je. Veoma je bitno da odemo u Valjevo maksimalno koncentrisani i tamo završimo polufinalnu seriju - rekao je krilni igrač kluba iz Humske. 
 Tagovi: