English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
05.06.2015 · 00:07

Vujošević: Partizan spreman dočekuje plej-of

Trener srpskog šampiona Duško Vujošević bio je veoma zadovoljan nakon utakmice u četvrtak veče. I ono što nije običaj, posebnoje istakao jednog igrača: 

- Zadovoljan sam pobedom, igrom i odnosom igrača. Odigrali su dobru utakmicu. Naravno, falio nam je Milosavljević, mislim da i Milutinov može bolje nego što je odigrao, ali sa druge strane značajan doprinos u derbiju je dao Vanja Marinković. Bilo je to vatreno krštenje za njega i na ovaj način. Njegova igra bez kvalitetne saradnje sa ostalima i pre svega doprinosa u odbrani svih ne bi bila moguća i značajna. Ali, on je još jedan dokaz da Partizan nastavlja i u nenormalno teškim uslovima sa produkcijom mladih igrača. Sigurno je i to nešto značajno kada je u pitanju analiza ovog meča.

Nažalost u 34. minutu Edo Murić je napustio igru zbog povrede: 

- Ono što me čini neraspoloženim je povreda Murića. Videćemo kakva je, ali je osetio bol u predelu ramena koje je povredio ranije baš u utakmici sa Zvezdom. To bi stvarno bio veliki hendikep ako bi duže vreme odsustvovao - rekao je VujoševićImali su crno-beli priliku da se izbore i za prednost domaćeg terena u plej-ofu, ali je potrebna razlika ispuštena u poslednjim minutima meča: 

- Naravno, žao mi je što smo jednog momenta mogli da obezbedimo prednost domaćeg terena, međutim treba biti realan i zadovoljan. Partizan je pokazao da i u ovako teškoj situaciji može da dobija svakog protivnika i da spreman dočekuje plej-of - zaključio je strateg srpskog šampiona. 

Momak kog je trener pohvalio, najmlađi na terenu, a jedan od glavnih aktera pobede, Vanja Marinković nakon utakmice je rekao: 

- Bitna pobeda pred plej-of, u derbiju je uvek važno slaviti. Malo mi je žao što nismo na plus 20 odigrali do kraja, ali je važna pobeda.Tagovi: